Személyes vásárlás

Felszerelés méretpróba és személyesen átvétel

Aktív sportoló és lelkiismeretes forgalmazóként csak ajánlani tudjuk, hogy aki teheti vásárlás előtt próbálja fel a vásárolni kívánt felszerelést a kutyára és magára. Minden kutya más és más, a mérés alapján sosem lehet 100%ig biztosan megmondani, hogy egy hám példul megfelelően illeszkedik-e a kutya mellkasára. 

Alapvetően webáruházként működünk, de szivesen segítünk személyesen a termék felpróbálásában, rendezvényeken tesztfelszerelés kölcsönzésében. Ehhez vedd figyelembe a következőket:

  • Mivel webáruház vagyunk, így nincs nyitvatartásunk. Ha csak úgy erre jársz nem biztos hogy megtalálsz miket.
  • Nem csak értékesítünk, aktív kutyások vagyunk, így egy falka él az udvarban. Hogy vendéget fogadjunk őket el kell pakolni, ami néha pár percet igénybe vesz.
  • Bár nagyon szeretjük az aktív és munkakutyákat, mégis kérjük tiszta kutyával érkezz! Sok termékből van próbadarabunk, de nem mindenből, így a terméknek eladhatónak kell maradnia. 
  • Mi nagy gondot fordítunk a higiéniára, ezért kérjük még az utcán adj teret és időt a kutya kisebb-nagyobb dolgaihoz.
  • Covid időszakban (meg úgy igazából általában) kérjük ne gyere próbálni, ha te, vagy veled együtt élő hozzátartozód/lakótársad lázas, köhög, nem érzed teljesen egészségesnek magad illetve ha az elmúlt 2 hétben jártatok a kockázatos országok valamelyikében. Ugyanez igaz a négylábó társadra! Neked 1 kutyát kell kezeltetni, nálunk esélyesen az összes kutyát.
  • Kérjük viselj maszkot, és érkezéskor használd a kézfertőtlenítőt!

    Nem ciki a találkozó előtti percekben sem lemondani az időpontot kutya vagy gazdi betegsége miatt! Mi is ezt tennénk.